ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Στην Καλαμάτα έγινε η επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού «περιπολικού» της Ελληνικής Αστυνομίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Στην Καλαμάτα έγινε η επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού «περιπολικού» της Ελληνικής Αστυνομίας

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Στην Καλαμάτα έγινε η επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού «περιπολικού» της Ελληνικής Αστυνομίας

Share This

 


Στη γενέτειρα του Γιάννη Πλάγου την Καλαμάτα, με ηχηρά τα μηνύματα υπέρ της ασφαλούς οδήγησης, διάχυτο τον ενθουσιασμό για όσα θα ακολουθήσουν και άπειρα χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου με το οποίο, μαζί με τον Βολιώτη συνοδηγό του Άλκη Ρέντη, θα «τρέξουν» στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, στις 7 Σεπτεμβρίου 2023.

  

Μια λιτή και όμορφη εκδήλωση δίπλα στο άγαλμα του ναύτη, στο λιμάνι της Καλαμάτας όπου εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, συγγενείς και φίλοι του διδύμου που θα εκπροσωπήσει τη Μεσσηνία στο “Ράλι των θεών”, είχαν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν από κοντά το Ford Fiesta της SV Motorsport που “ντύθηκε” στα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας να φωτογραφηθούν πλάι στο αγωνιστικό «περιπολικό» της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και μαζί με τον οδηγό και τον συνοδηγό.

  

Για περίπου μια ώρα το όχημα που μεταφέρει τις ελπίδες και τα όνειρα όλων όσων στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, παρέμεινε στο λιμάνι της πόλης κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών. Μικροί και μεγάλοι είχαν την μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να καθίσουν για λίγες στιγμές πίσω από το τιμόνι και στη θέση του συνοδηγού βιώνοντας το ξεχωριστό αυτό feeling.

  

Στα όσα ειπώθηκαν ειδικής μνείας χρίζει η αναφορά στην Πελοπόννησο και στο γεγονός πως περισσότερες ειδικές διαδρομές θα έπρεπε να πραγματοποιούνται στις περιοχές της, αποδίδοντάς της έτσι μια πιο ισχυρή παρουσία στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Πρωταθλήματος Ράλι της FIA που επέστρεψε δυναμικά στην Ελλάδα και συνεχίζει να χαρίζει στιγμές συγκίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages