4 συλλήψεις, 38 προσαγωγές 109 έλεγχοι σε Καλαμάτα και Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

4 συλλήψεις, 38 προσαγωγές 109 έλεγχοι σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

4 συλλήψεις, 38 προσαγωγές 109 έλεγχοι σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

Share This
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (15.4.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν εννέα (109)
άτομα, εκ των οποίων σαράντα επτά (47) ήταν ημεδαποί και εξήντα δύο (62) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν τριάντα τρία (133) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα οκτώ (38) άτομα, από τα οποία δεκαεπτά (17) ήταν ημεδαποί και είκοσι ένα (21) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
• Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
• Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για απόπειρα κλοπής σε κατάστημα. Επίσης κατηγορούνται και για ακόμη δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης Μεσσηνίας.
• Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα έξι (36) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τρεις (3) παραβάσεις για επαιτεία, ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• Τέσσερα (4) φυτά κάνναβης.
• Σπόροι κάνναβης, βάρους -8- γραμμαρίων.
• Μικροποσότητα ηρωίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages