Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΑΦΙΑ..ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΑΦΙΑ..ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΑΦΙΑ..ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Share This
«Τον αγώνα αυτό δεν κατάφερα να τον ολοκληρώσω, όχι γιατί δεν μπορούσα, αλλά γιατί δεν έσκυψα το κεφάλι και δεν συμβιβάστηκα με τα μεγάλα συμφέροντα που θέλουν να μετατρέψουν τον Δήμο Οιχαλίας σε σκουπιδότοπο» λέει ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, που δεν είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος… Ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος σε γραπτή του δήλωση μιλάει για πιέσεις, εκβιασμούς και εξαγορά συνειδήσεων και καλεί την επόμενη δημοτική αρχή να μην υποκύψει «στα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τη μαφία των σκουπιδιών». Η δήλωση του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου έχει ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τις φίλες και τους φίλους μου, έναν - έναν ξεχωριστά που στήριξαν και τίμησαν με την υπογραφή τους και το λόγο τους την υποψηφιότητά μου, ως υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Οιχαλίας.
Γνωρίζουν όλοι, ότι ο αγώνας μου ήταν έντιμος, ηθικός και καθαρός. Δεν συμβιβάστηκα με προσωπικά συμφέροντα κάποιων, δεν υπέκυψα σε πιέσεις και εκβιασμούς αρκετών, δεν εξαγόρασα συνειδήσεις συνδημοτών μου για τον εμπλουτισμό του ψηφοδελτίου μου. Τον αγώνα αυτό δεν κατάφερα να τον ολοκληρώσω, όχι γιατί δεν μπορούσα, αλλά γιατί δεν έσκυψα το κεφάλι και δεν συμβιβάστηκα με τα μεγάλα συμφέροντα που θέλουν να μετατρέψουν τον Δήμο Οιχαλίας σε σκουπιδότοπο. Προτίμησα να παραμείνω ο ασυμβίβαστος Σωτήρης Παναγιωτόπουλος που αγαπήσατε και 20 χρόνια τιμήσατε με την ψήφο σας στο μετερίζι της Τοπικής, Νομαρχιακής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Εύχομαι η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από την ψήφο των συνδημοτών μου, να βρει το κουράγιο και τη δύναμη να απεμπολήσει ατομικά συμφέροντα που θα της προσφερθούν και να μην υποκύψει στα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τη μαφία των σκουπιδιών. Σωτήρης Παναγιωτόπουλος Περιφερειακός Σύμβουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages