Ένας Kαλαματιανός καθηγητής Νίκος Νικητέας λόγω Κυβέρνησης Πρόεδρος στο Ωνάσειο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ένας Kαλαματιανός καθηγητής Νίκος Νικητέας λόγω Κυβέρνησης Πρόεδρος στο Ωνάσειο

Ένας Kαλαματιανός καθηγητής Νίκος Νικητέας λόγω Κυβέρνησης Πρόεδρος στο Ωνάσειο

Share This
O Καλαματιανός Νίκος Νικητέας είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Ο καθηγητής Νίκος Νικητέας αποδέχθηκε την πρόταση να αναλάβει την θέση του προέδρου του Κέντρο (η οποία είναι άμισθι) αντικαθιστώντας τον Ιωάννη Λεκάκη, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από μερικούς μήνες. Ο Νίκος Νικητέας τέλειωσε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1988. Εξειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εν συνεχεία διετέλεσε Clinical Registrar και Honorary Research Fellow στο Department of Surgery, University of Birmingham, Queen Elizabeth Hospital. Από το 1995 έως το 1998 ήταν επιστημονικός Συνεργάτης της Ε' Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Υπεύθυνος του Τμήματος Λειτουργικών Παθήσεων Παχέος Εντέρου και Πρωκτού)
Το 1999 εξελέγη λέκτορας Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγγραφέας μονογραφιών και κεφαλαίων σε ελληνικά και ξένα συγγράμματα. Συγγραφέας 47 διεθνών και ελληνικών δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων. Εκπαιδευτής σε προγράμματα και σεμινάρια Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής. Ο κ. Νικητέας είναι σύζυγος της δημοσιογράφου Ολγας Τρέμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages