ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΠΡΕΔΗΜΑ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΠΡΕΔΗΜΑ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΠΡΕΔΗΜΑ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

Share This
Την παραίτηση του από τον συνδυασμό Μπρεδήμα έκανε πριν λίγο ο δημοτικός σύμβουλος Δ Φαβατάς και προσχώρησε στο συνδυασμό Μάκαρη(ΣΥΡΙΖΑ). Αυτό είναι ένα ακόμη χτύπημα κάτω από την μέση στον συνδυασμό Μπρεδήμα με άρωμα Σκαλαίου(απο τους ποιό ευνοημένους στο ΠΑΣΟΚ) και πιθανών εντολής του "ιδιοκτήτη" που έχει λυσσάξει να μην κάνει συνδυασμό ο Θόδωρος.
Δείτε το δελτίο Τύπου του Δ. Φαβατά.
Πάγια πεποίθησή μου είναι ότι η λύση για το δήμο Καλαμάτας είναι η ευρύτερη συμπόρευση δυνάμεων, για να καταθέσουμε στους πολίτες μια εναλλακτική πολιτική πρόταση, μια πρόταση ελπίδας, προοπτικής και ανάπτυξης. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο η δημοτική ομάδα του πρώην Δήμου Θουρίας, από την οποία προέρχομαι, αποφασίσαμε ομόφωνα να στηρίξουμε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Μανώλη Μάκαρη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Έτσι λοιπόν, πιστός στους θεσμούς και τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκα τόσα χρόνια στα δημοτικά πράγματα, από τη στιγμή που ο συνδυασμός, του οποίου τώρα είμαι δημοτικός σύμβουλος, κατέρχεται αυτόνομα στις εκλογές, παραιτούμαι από δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages