Σύσκεψη για το έργο αναβάθμισης του διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σύσκεψη για το έργο αναβάθμισης του διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας

Σύσκεψη για το έργο αναβάθμισης του διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας

Share This

 


Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, στην Π.Ε. Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών της Περιφερειακής Ενότητας με αντικείμενο τον έλεγχο της διακήρυξης του έργου ανακαίνισης και αναβάθμισης του διοικητηρίου της Π.Ε. στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Στη σύσκεψη, στην οποία μετείχαν επίσης και οι μελετητές του εν λόγω έργου, εκφράστηκε η εκτίμηση ότι η σχετική διακήρυξη θα μπορέσει να δημοσιοποιηθεί περί το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Σημειώνεται, εξ άλλου, ότι ο Π. Νίκας συγκάλεσε και το βράδυ χθες Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου σύσκεψη στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, στην οποία συζητήθηκε η μεταφορά των υπηρεσιών εν όψει των εργασιών ανακαίνισης και αναβάθμισης του διοικητηρίου.

Κατά την χθεσινή σύσκεψη διατυπώθηκε η άποψη να αποχωρήσουν σταδιακά οι υπηρεσίες από το εν λόγω κτήριο, ενδεχομένως δε κάποιες και πριν το τέλος του φετινού χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages