38χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Καλαμάτας – Αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα της Αστυνομίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

38χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Καλαμάτας – Αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα της Αστυνομίας

38χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Καλαμάτας – Αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα της Αστυνομίας

Share This

 


Αστυνομική καταδίωξη σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας. Όλα συνέβησαν όταν οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο ύστερα από σήμα αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ακολούθησε καταδίωξη σε  δρόμους της πόλης με τον 38χρονο οδηγό να παραβιάζει ερυθρούς σηματοδότες ενώ μπήκε και αντίθετα σε δρόμους. Τελικά, μετά από λίγη ώρα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κατάφερε να τον ακινητοποιήσει στην οδό Ύδρας στο κέντρο της πόλης, με το ίδιο να προβάλει αντίσταση και να εξυβρίζει τους αστυνομικούς. Όπως διαπιστώθηκε στο ΙΧ όχημα βρίσκονταν τόσο η σύζυγος του όσο και τα δυο ανήλικα τέκνα του. Ο ίδιος συνελήφθη και κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, έκθεση ανθρώπων σε κίνδυνο καθώς και για εξύβριση.

Σήμερα στις 12μ.μ. θα περάσει την πόρτα των δικαστηρίων της Καλαμάτας προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, δεν σταμάτησε στο σήμα τους καθώς είχε καταθέσει τις πινακίδες του οχήματος πρόσφατα και φοβήθηκε το υψηλό πρόστιμο.

ΠΗΓΗ ertnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages