Παραμενει καθαρό μετά από ελέγχους το νερό στον Δήμο Οιχαλίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παραμενει καθαρό μετά από ελέγχους  το νερό στον Δήμο Οιχαλίας

Παραμενει καθαρό μετά από ελέγχους το νερό στον Δήμο Οιχαλίας

Share This


 Διαρκείς είναι οι έλεγχοι που διενεργεί η Δημοτική Αρχή Οιχαλίας στο νερό της ύδρευσης προκειμένου να εξασφαλίζεται η ποιότητά του. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων έτσι όπως προέκυψαν από τις αναλύσεις πιστοποιημένου, άρτια εξοπλισμένου με πληθώρα οργάνων τελευταίας τεχνολογίας και διαπιστευμένου από τον ΕΣΥΔ κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/ΙΕC 17025 με ένα ευρύ πεδίο διαπίστευσης εργαστήριου, είναι πολύ καλά και αποδεικνύουν πως το πόσιμο νερό και στις πέντε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Οιχαλίας, είναι κατάλληλο προς χρήση. 

Δείγματα ελήφθησαν στις 14 και 19 Φεβρουαρίου, στις 26, 27 και 29 Μαρτίου και στις 9 και 16 Απριλίου 2024 από όλα τα χωριά του Δήμου και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις και από δύο διαφορετικά σημεία σε κάποιες περιοχές. Οι τιμές των αποτελεσμάτων είναι εντός των ορίων που καθορίζονται στην Υπουργική Απόφαση Δ1 (δ)/ΓΠ οικ. 27829/ ΦΕΚ 3525 Β/25-5-2023, που αφορά στην ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.

Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα των μετρήσεων σε κάθε Τοπική Κοινότητα και των πέντε Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Οιχαλίας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΑΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΩΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΡΑΣ 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages