Σε εξέλιξη του έργου οδικής ασφάλειας στο τμήμα από Ριζόμυλο έως Σουληνάρι στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε εξέλιξη του έργου οδικής ασφάλειας στο τμήμα από Ριζόμυλο έως Σουληνάρι στη Μεσσηνία

Σε εξέλιξη του έργου οδικής ασφάλειας στο τμήμα από Ριζόμυλο έως Σουληνάρι στη Μεσσηνία

Share This


 
Αυτοψία στο σε εξέλιξη έργο, προϋπολογισμού 3.115.000 € χρηματοδοτούμενο από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και τίτλο: «ΜΕΤΡΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, συνοδευόμενος από το διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτριο Καλδή.

Συγκεκριμένα την περίοδο αυτή το έργο εξελίσσεται με εργασίες φρεζαρίσματος της ασφάλτου, στην 82η εθνική οδό Καλαμάτα – Πύλος και ειδικότερα στο τμήμα από Ριζόμυλο έως Σουληνάρι. Στο τμήμα αυτό, μήκους 19 χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης, κατά θέσεις, και όπου προβλέπεται από την τεχνική έκθεση, νέου αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα μήκους συνολικά 3,1 χιλμ.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα αντίστοιχες εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά θέσεις και στην 7η εθνική οδό Καλαμάτα – Τσακώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages