Σύσκεψη υπό το νέο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας αλλά χωρίς ουσία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σύσκεψη υπό το νέο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας αλλά χωρίς ουσία

Σύσκεψη υπό το νέο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας αλλά χωρίς ουσία

Share This
O νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Γιάννης Αργυράκης στην πρώτη του επίσκεψη στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας κάλεσε σε σύσκεψη τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των Δνσεων και των Τμημάτων της ΠΕΜ.Στην πρώτη αυτή θεσμική συνάντηση γνωριμίας αναλύθηκαν οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας. Η παρουσία του νέου Αντιπεριφερειάρχη δεν αλλάζει το στόχο που πρέπει να έχουμε όλοι, αιρετοί, υπηρεσιακοί παράγοντες και υπάλληλοι, που δεν είναι άλλος παρά μόνο η εξυπηρέτηση των πολιτών.
Σε επόμενη κατ’ ιδίαν σύσκεψη εργασίας με κάθε Δ/νση και Τμήμα ξεχωριστά, θα γίνει σφαιρική και πλήρης ενημέρωση για την αντιμετώπιση των υπαρχουσών υποθέσεων. Νωρίτερα, το πρωί, ο κ. Αργυράκης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΑΝΜΕΣ όπου υπέβαλε δήλωση παραίτησης από την αμοιβή του ως Προέδρου της Εταιρείας. Ενημερώνεται ότι η θητεία του ως Προέδρου, της ΑΝΜΕΣ λήγει μετά από 2,5 μήνες στο τέλος Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages