Έμφαση στα Τοπικά Συμβούλια θα δώσει και ο Νικάς - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έμφαση στα Τοπικά Συμβούλια θα δώσει και ο Νικάς

Έμφαση στα Τοπικά Συμβούλια θα δώσει και ο Νικάς

Share This
Την πρώτη συνάντηση με τους υποψηφίους για το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας είχε χθες βράδυ ο Δήμαρχος Kαλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, στο εκλογικό κέντρο της «Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», που βρίσκεται στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού 11. Πρόκειται για 60 άνδρες και γυναίκες (απομένουν ελάχιστοι για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου) που καλύπτουν ευρύ ηλικιακό φάσμα, εκπροσωπούν
πληθώρα επαγγελμάτων, έχουν διαφορετικές αφετηρίες στη ζωή, με κοινό το όραμα να προσφέρουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Καλαμάτας. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού:"Ο Δήμαρχος έκανε ευρεία ενημέρωση προς τους υποψηφίους για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και το πλούσιο έργο που έχει να παρουσιάσει, τόσο κατά την τετραετία 2006 – 2010, όσο και κατά την περίοδο 2011 – 2014. Επίσης, ανέλυσε παραμέτρους της εκλογικής διαδικασίας. Ακολούθησε διάλογος με τους υποψηφίους που κράτησε πολλήν ώρα, δόθηκαν οι κατάλληλες απαντήσεις, ενώ συνεισέφεραν στη συζήτηση οι εμπειρότεροι, προκειμένου να ενημερωθούν οι νεότεροι.

Οι υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας βρίσκονται σε δημιουργικό διάλογο με την κοινωνία, δείχνουν το έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή και ενημερώνουν τους πολίτες για τη συνέχιση της προσπάθειας για την Καλαμάτα του μέλλοντος, για όλο το Δήμο Καλαμάτας. Συνεχίζουμε με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Νίκα!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages