Επίσκεψη καθηγητών στον Δήμαρχο Καλαμάτας στο πλαίσιο του Erasmus - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επίσκεψη καθηγητών στον Δήμαρχο Καλαμάτας στο πλαίσιο του Erasmus

Επίσκεψη καθηγητών στον Δήμαρχο Καλαμάτας στο πλαίσιο του Erasmus

Share This

 


«Η Καλαμάτα δεν φοβάται το καινούργιο, αντίθετα ο Δήμος, ακολουθώντας εξωστρεφή και ανοιχτή πολιτική, προσπαθεί να έρχεται σε επαφή  με πόλεις του εξωτερικού ανοίγοντας έτσι τους ορίζοντες», τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος στους καθηγητές του προγράμματος Erasmus που τον επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, στο γραφείο του.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διετές και συμμετέχει σε αυτό το 2ο Γυμνάσιο Καλαμάτας. Κεντρικό του θέμα είναι «Τροφή για σκέψη», δηλαδή η διατροφή και η σχέση της με την τέχνη, τον πολιτισμό, το περιβάλλον κ.λπ.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην αρχή του προγράμματος και γίνεται η πρώτη συνάντηση των εκπαιδευτικών των σχολείων που συμμετέχουν σε αυτό», εξήγησαν οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου, κα. Πέρσα Κοτσονούρη και κ. Νίκος Λάγιος.

Στην επίσκεψη στο Δημαρχείο συμμετείχαν συνολικά οκτώ καθηγητές, δύο από κάθε σχολείο συμμετοχής (Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία και Τουρκία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages