Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Human Rights for Beginners” στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Human Rights for Beginners” στην Καλαμάτα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Human Rights for Beginners” στην Καλαμάτα

Share This


 
Παρουσιάστηκαν στην Καλαμάτα τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο “Human Rights for Beginners”, το οποίο διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία New Wrinkle σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Γραφείο Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού εγχειρήματος “Free to Speak, Safe to learn –Στην Democratic Schools for All”.

Το δεύτερο επιμορφωτικό σεμινάριο διεξήχθη στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και απευθυνόταν σε 40 εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως σημειώθηκε κατά την εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων, στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν η προώθηση του δημοκρατικού πολιτισμού και η καλλιέργεια της ενεργού πολιτειότητας στο σχολικό περιβάλλον.

Τις εργασίες της διημερίδας χαιρέτισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος και εστίασε στη σημασία της διαρκούς εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο της διημερίδας, υπήρξε και βράβευση της νικήτριας ομάδων εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages