Παρουσίαση αποτελεσμάτων «Ερωτηματολογίου- “Πράσινες Επιχειρήσεις” στο Νομό Μεσσηνίας» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παρουσίαση αποτελεσμάτων «Ερωτηματολογίου- “Πράσινες Επιχειρήσεις” στο Νομό Μεσσηνίας»

Παρουσίαση αποτελεσμάτων «Ερωτηματολογίου- “Πράσινες Επιχειρήσεις” στο Νομό Μεσσηνίας»

Share This

 


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Ερωτηματολογίου – “Πράσινες Επιχειρήσεις” στο Νομό Μεσσηνίας» θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Η παρουσίαση, που θα γίνει από τον κ. Νάσο Μάκιο, Environmental Manager, MSc in Bioeconomy, Circular Economy and Sustainable Development της εταιρείας “ΚΛΗΜΗΣ”, είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας υλοποίησης της «Πράσινης Συμφωνίας» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μια κλιματικά ουδέτερη Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Βιοοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, δημιούργησαν ένα απλό ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, το οποίο και πολλοί απάντησαν, με στόχο να καταγραφεί η υφιστάμενη κατάσταση των ΜμΕ της Μεσσηνίας σε θέματα εξοικονόμησης πόρων, ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages