Μέσα στον Οκτώβριο η εκπαίδευση του προσωπικού για το υδατοδρόμιο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μέσα στον Οκτώβριο η εκπαίδευση του προσωπικού για το υδατοδρόμιο Καλαμάτας

Μέσα στον Οκτώβριο η εκπαίδευση του προσωπικού για το υδατοδρόμιο Καλαμάτας

Share This

 


Τι αναφέρει η εταιρεία Hellenic Seaplanes

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας έχει τον σημαντικότερο ρόλο τώρα για να ξεκινήσουν οι πτήσεις με υδροπλάνα! 

Με την έλευση του πρώτου αεροσκάφους της Hellenic Seaplanes στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι διαδικασίες σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς ώστε η εταιρεία να αποκτήσει το πιστοποιητικό αερομεταφορέα για να νηολογήσει περισσότερα υδροπλάνα στον στόλο της καθώς και Άδεια Αεροπορικής Εκμετάλλευσης. Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (Α.Π.Α.) αποτελεί το Α-Ω στη διαδικασία αυτή, καθώς είναι ο φορέας που  εκδίδει το Πιστοποιητικό Αερομεταφορέα (AOC), επιβεβαιώνοντας ότι η ενδιαφερόμενη επιχείρηση έχει την επαγγελματική ικανότητα να διασφαλίσει την ασφαλή πτητική λειτουργία της.

Η έγκαιρη ολοκλήρωση της αδειοδότησης από την πλευρά της Α.Π.Α. που υπολογίζεται στα τέλη Οκτωβρίου είναι αυτή που θα ανάψει το «πράσινο φως» στη Hellenic Seaplanes ώστε να είναι σε ετοιμότητα να πραγματοποιήσει τις πρώτες πτήσεις μέσα στο 2023, ζεσταίνοντας στην ουσία τις μηχανές της για την προσεχή τουριστική σεζόν. 

Ξεκινάνε οι πρώτες εκπαιδεύσεις προσωπικού για τα υδατοδρόμια 

Η Hellenic Seaplanes ορίζει τις εξελίξεις και γύρω από την επιμόρφωση των δυνητικών εργαζομένων στα υδατοδρόμια της χώρας και η εκκίνησή της είναι πιο κοντά από ποτέ!

Ειδικότερα για τα υδατοδρόμια Σκύρο, Σκόπελο, Αλόννησο, Τήνο, Πάτμο, Χαλκίδα, Αιδηψό, Κύμη, Κάρυστο, Χίο, Ψαρά, Οινούσσες Καλαμάτα, Κυλλήνη, Αμφιλοχία και Σίφνο  δρομολογείται ο πρώτος εκπαιδευτικός κύκλος για τα άτομα που θα στελεχώσουν τα πρώτα υδατοδρόμια και  υδάτινα πεδία. 

Η διαδικασία επιμόρφωσης θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2023. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages