2 εστιατόρια της Μεσσηνίας στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

2 εστιατόρια της Μεσσηνίας στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας

2 εστιατόρια της Μεσσηνίας στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας

Share This

 


Στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, “Anama” & “Kook Secrets”

Δύο χώροι εστίασης στη Μεσσηνία, το “Anama” στη Γιάλοβα και το “Kooc Secrets”, που βρίσκεται στον ξενοδοχειακό χώρο της Costa Navarino, ήταν μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν με “χρυσούς σκούφους” στον ετήσιο διαγωνισμό του περιοδικού “Αθηνόραμα”.

Στη διάρκεια της τελετής, προχθές το βράδυ στο Grand Ball Room του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετανία”, βραβεύτηκαν συνολικά 39 εστιατόρια: 17 από αυτά βρίσκονται στην Αθήνα, 10 στις Κυκλάδες, 4 στα Επτάνησα, 3 στη Χαλκιδική, 2 στην Πελοπόννησο και από ένα σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και  Κρήτη.

Τα new entries για το 2023 είναι 9: “Delta”, “Botrini’s Santorini”, “Varoulko Santorini”, “Baos”, “Fiore”, “Kooc Secrets”, “Makris Degustation”, “Melia” και “Le Pavillon”.

Mποτρίνι ο μεγάλος νικητής των Χρυσών Σκούφων

H γευσιγνωστική πυξίδα των Χρυσών Σκούφων έδειξε βορειοδυτικά, και συγκεκριμένα στο Ιόνιο Πέλαγος, φέρνοντας για ακόμη μία φορά -την ενδέκατη στη σειρά- το κερκυραϊκό «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι στην πρώτη θέση των εστιατορίων της επικράτειας και μάλιστα ως το μοναδικό που τιμάται με δύο Χρυσούς Σκούφους, καθώς βαθμολογήθηκε με 17/20.

Tις μεγαλύτερες βαθμολογίες στους Χρυσούς Σκούφους συγκέντρωσαν:

Etrusco 17/20 Κέρκυρα / Σεφ: Έκτoρας Μποτρίνι

Botrini’s 16/20 Χαλάνδρι, Βασ. Γεωργίου Β΄24Β / Σεφ: Έκτoρας Μποτρίνι

Delta 16/20 Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» / Σεφ: Γιώργος Παπαζαχαρίας, Θάνος Φέσκος

Herve Restaurant 16/20, Πετράλωνα, Τριών Ιεραρχών / Executive Σεφ: Ερβέ Προνζάτο

Varoulko Seaside 16/20, Μικρολίμανο, Ακτή Κουμουνδούρου / Σεφ: Κομνηνός Μουφλουζέλης, Λευτέρης Λαζάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages