Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Share This


 Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί έξω από τα επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας η συγκέντρωση που οργανώθηκε από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νομού Μεσσηνίας, το Σωματείο ΙΚΑ ΕΦΚΑ Νομού Μεσσηνίας και το Παράρτημα Καλαμάτας Συνταξιούχων ΔΕΚΟ Τραπεζών.

Στη συγκέντρωση έδωσαν ακόμη αγωνιστικό «παρών» εργαζόμενοι από το νοσοκομείο και αντιπροσωπεία του Σωματείου Ειδικευμένων Γιατρών.

Εκ μέρους των τριών Σωματείων, ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Κουφαλάκος, παρουσίασε στους συγκεντρωμένους την κατάσταση που επικρατεί τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στις υπόλοιπες δομές υγείας του νομού, ενώ κάλεσε τα Σωματεία και τους φορείς να ενώσουν την φωνή τους για «δωρεάν υγεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Να σταματήσει το κράτος να αντιμετωπίζει την προστασία της υγείας ως κόστος».

Τη συγκέντρωση χαιρέτισε εκ μέρους του Σωματείου Ειδικευμένων Ιατρών, Χρύσα Μάλιου, αναφερόμενη στις τραγικές ελλείψεις που βιώνουν οι γιατροί σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και σε υποδομές.

Επίσης, χαιρέτισε, εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Καλαμάτας, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Νιάρχος.

tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages