Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων τον Μάιο του 2024 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων τον Μάιο του 2024

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων τον Μάιο του 2024

Share This

 


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, είχαν σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του ετήσιου συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων.

Όπως έγινε γνωστό, στις 9-12 Μαΐου 2024, θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων στο οποίο θα παρευρίσκονται δικηγόροι απ’ όλη την Ευρώπη. Η Καλαμάτα ψηφίστηκε από τους συνέδρους ως τόπος διεξαγωγής του ετήσιου συνεδρίου και εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων (European Lawyers Association), μετά από δυο ψηφοφορίες όπου η πρόταση της Καλαμάτα επικράτησε των πόλεων του Εδιμβούργου και των Βρυξελλών.

Κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, Ελένη Σκορδάκη, Βασιλική Σκορδάκη και Νίκος Παπαγιαννόπουλος, παρείχαν ενημέρωση για τους σκοπούς της Ένωσης και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του εν λόγω συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages