Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου

Share This


 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κλάδο κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα (Αρτεμίσιο – Α) της σήραγγας Αρτεμισίου του Αυτοκινητόδρομου «Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη».

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ αποφασίζει:

1. Τις παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη και ειδικότερα από την χ/θ 138,100 έως και την χ/θ 139,500 σήραγγα Αρτεμισίου (εδαφικής αρμοδιότητας της Δ.Α. Αρκαδίας):

  •  Από την Δευτέρα 23-10-2023 και ώρα 07.00 έως την Πέμπτη 26-10-2023 και ώρα 23.59, παράκαμψη της κυκλοφορίας προς Αθήνα και μετάθεσή της, σε μία λωρίδα στον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Αρτεμίσιο – Κ).
  •  Από τον κλάδο αυτό, θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη (contraflow).
  •  Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αρθούν πριν από τον καθορισμένο χρόνο.
  •  Σε όλο το διάστημα ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων από τη Σήραγγα Αρτεμισίου, από το πρωί στις 9:00 έως και το βράδυ στις 20:00, βάσει του Πρακτικού αριθ. 111 (4/8/2011) της Διοικητικής Αρχής Σηράγγων.
  •  Σύμφωνα με το υπ΄αρ. 8 σχετικό για τις ως άνω αιτηθείσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει λάβει γνώση και συναινεί ο αρμόδιος ασφαλείας σηράγγων της ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.
  •  Κατά τη διάρκεια ισχύος της απαγόρευσης, σύμφωνα με το ίδιο σχετικό (8), τα οχήματα μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα θα εξέρχονται στο κόμβο Στέρνας και θα εισέρχονται στον Κόμβο Τρίπολης Βόρεια. Αντίστοιχα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται στο κόμβο Τρίπολης Βόρεια και θα εισέρχονται στο κόμβο Στέρνας. Η παρούσα απόφαση είναι ανεξάρτητη από τυχόν απαιτούμενη από άλλες διατάξεις άδεια διέλευσης των ανωτέρω οχημάτων, άλλης συναρμόδιας Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages