Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: Βιβλιοπαρουσιάσεις σε σχολεία της Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: Βιβλιοπαρουσιάσεις σε σχολεία της Μεσσηνίας

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: Βιβλιοπαρουσιάσεις σε σχολεία της Μεσσηνίας

Share This

 


Tις βιβλιοπαρουσιάσεις μέσα στα σχολεία φέρνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, με το νέο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο». Σκοπός του προγράμματος είναι η σύνδεση της βιβλιοθήκης με τις σχολικές κοινότητες του νομού Μεσσηνίας και το άνοιγμά τους προς την τοπική κοινωνία. «Πρώτη μας στάση το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας. 

Σήμερα στις 6.30 μ.μ., η Μαρίνα Γιώτη παρουσιάζει το νέο παιδικό βιβλίο της “Το νησί του Ποτέ-Ποτέ”, ένα βιβλίο για την προσαρμοστικότητα, την ευελιξία και την αλλαγή που τελικά είναι και η μόνη σταθερά στη ζωή μας» τονίζεται. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της βιβλιοθήκης του 8ου Δημοτικού σχολείου (Ιερολοχιτών και Χίου) σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολις. Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά ετών 4+, γονείς, δασκάλους και όσους, μικρούς και μεγάλους, αγαπούν τα βιβλία. «Παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη (2721096818) οι σχολικές μονάδες του νομού (όλων των βαθμίδων) οι οποίες διαθέτουν αίθουσα εκδηλώσεων και ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις» σημειώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages