Η Καλαμάτα στους αεροπορικούς προορισμούς της Jet2 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Καλαμάτα στους αεροπορικούς  προορισμούς της Jet2

Η Καλαμάτα στους αεροπορικούς προορισμούς της Jet2

Share This


 Περισσότερες από 16 εκατομμύρια θέσεις διαθέτει προς πώληση για το καλοκαίρι του 2025 η Jet2, επιβεβαιώνοντας την αύξηση της χωρητικότητας κατά σχεδόν 4%, με την Καλαμάτα να περιλαμβάνεται στο νέο, διευρυμένο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας. Αυτό αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα του money – tourism.

Η εταιρεία έχει προσθέσει έξι νέα δρομολόγια, διαθέτοντας συνολικά 350 δρομολόγια προς 46 προορισμούς, από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, με τις πτήσεις να ξεπερνούν τις 1.600 την εβδομάδα σε περιόδους αιχμής.

Νέα δρομολόγια

Τα νέα δρομολόγια που πωλούνται από την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, περιλαμβάνουν την Καλαμάτα από το Μπρίστολ, την Κατάνια της Ιταλίας και το Μπουργκάς της Βουλγαρίας από το Εδιμβούργο, και τη Μάλαγα και το Ρέους της Ισπανίας, όπως και τη Μάλτα, από το Λίβερπουλ.

Επιπλέον, αεροσκάφη θα αναπτυχθούν στα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, του Λίβερπουλ, του Στάνστεντ και του Μάντσεστερ, ενώ τρία νέα αεροσκάφη Airbus A321neo θα έχουν ως βάση το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου για το καλοκαίρι του 2025.

Το συνολικό πρόγραμμα καλύπτει τα Κανάρια Νησιά, τις Βαλεαρίδες, την ηπειρωτική Ισπανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ιταλία, την Κύπρο, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, τη Μάλτα, τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, την Αυστρία και την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο των Jet2.com και Jet2holidays, Steve Heapy, πρόκειται επίσης να ανακοινωθούν περαιτέρω κινήσεις του ομίλου.

Ο ίδιος δήλωσε: «Βλέπουμε μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες που θέλουν να κλείσουν νωρίς τις καλοκαιρινές τους διακοπές προς ηλιόλουστους προορισμούς και να εξασφαλίσουν την καλύτερη διαθεσιμότητα και επιλογή. Ως ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, εισακούσαμε αυτά που μας λένε οι πελάτες μας και ανταποκριθήκαμε θέτοντας το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα για το 2025 προς πώληση νωρίς. Ξεκινώντας σήμερα, δίνουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να κατοχυρώσουν την τιμή των διακοπών τους τώρα, να επιλέξουν τους καλύτερους προορισμούς, ξενοδοχεία, δωμάτια και πτήσεις και να επιμερίσουν το κόστος».

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2025 αποτελεί το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα, και με βάση την κλίμακα και το μέγεθός του, οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν πολλές επιλογές και ευελιξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages