ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ- “Να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Μεθώνη” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ- “Να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Μεθώνη”

ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ- “Να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Μεθώνη”

Share This


 Να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μεθώνη ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Πύλου – Νέστορος

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής: “Το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Μεθώνη είναι αποτελέσματα της πολιτικής των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ , με τους νόμους που ψήφισαν το 2016 και το 2020 και έχουν ως αποτέλεσμα να κλείνουν τα καταστήματα των ΕΛΤΑ το ένα πίσω από το άλλο σε όλη την Ελλάδα.

Το υποκατάστημα της Μεθώνης που λειτουργεί με 1(!) υπάλληλο εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της Δ.Ε Μεθώνης συνολικά καθώς δεν υπάρχει στο σύνολο της Δ.Ε άλλο σημείο εξυπηρέτησης τους (πληρωμή λογαριασμών, καταβολή συντάξεων κλπ).

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος θα επιβαρύνει οικονομικά το σύνολο των κατοίκων καθώς οι μόνοι χώροι που μπορούν να κάνουν συναλλαγές με φυσική παρουσία βρίσκονται στη Πύλο.

Αυτή είναι άλλη μια πτυχή της πολιτικής που θυσιάζει στη ζυγαριά του κόστους-οφέλους τις ανάγκες των πολλών για να βελτιώσει τα οικονομικά στοιχεία των ΕΛΤΑ.

Απαιτούμε:

  • Να μην κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ της Μεθώνης
  • Να στελεχωθεί με επιπλέον μόνιμο προσωπικό, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες εξυπηρέτησης των κατοίκων της περιοχής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages