Η 43χρονη μητέρα «τίναζε ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό» στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Η 43χρονη μητέρα «τίναζε ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό» στην Καλαμάτα

Η 43χρονη μητέρα «τίναζε ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό» στην Καλαμάτα

Share This

 


«Τίναζε ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό» λένε μάρτυρες για την 43χρονη μητέρα που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, που διέμενε στην Καλαμάτα και σκοτώθηκε.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καλαμάτας από τον τραγικό θάνατο που βρήκε 43χρονη μητέρα πέφτοντας στο κενό από τον 4ο όροφο του σπιτιού της λίγο αφότου είχε αφήσει τα δύο παιδιά της στο σχολείο. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Το «μοιραίο» τίναγμα χαλιού

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές εξέταζαν και το ενδεχόμενο ατυχήματος, καθώς στον κάτω όροφο βρέθηκε ένα χαλί του σπιτιού της 43χρονης, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν επιχείρησε να το τινάξει και ενδεχομένως να ζαλίστηκε ή να παρασύρθηκε από το βάρος και να έπεσε.

Το εν λόγω σενάριο επιβεβαιώνουν και αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς, ότι είδαν την γυναίκα να τινάζει ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό.

Η άτυχη 43χρονη ήταν ένας αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία, τοπογράφος μηχανικός, που παλαιότερα δούλευε στην Πολεοδομία του Δήμου Καλαμάτας, αλλά παραιτήθηκε για να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages