Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τη νέα δομή υποστήριξης της επιχειρηματικότητας “Messinian Business Routes” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τη νέα δομή υποστήριξης της επιχειρηματικότητας “Messinian Business Routes”

Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τη νέα δομή υποστήριξης της επιχειρηματικότητας “Messinian Business Routes”

Share This

 


Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 με 20.00, η Ετ.Α.Π. Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και η Φάος ΚοινΣΕπ, διοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα, στον πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos” επί της οδού Σφακτηρίας 18 στην Καλαμάτα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του ευρύτερου επιχειρηματικού κοινού, για τη νέα δομή υποστήριξης της επιχειρηματικότητας “Messinian Business Routes – Δρόμοι Επιχειρηματικότητας”.

Στην εσπερίδα θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της θερμοκοιτίδας “Green Rural Innovation”, και θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και απορίες του κοινού.

Η πρόσκληση απευθύνεται:

– Σε όσους θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην επιχειρηματικότητα στη Μεσσηνία, ενσωματώνοντας την έννοια της βιωσιμότητας και της καινοτομίας στη λειτουργία ή στα προϊόντα/υπηρεσίες που θα προσφέρουν.

– Σε υφιστάμενες επιχειρήσεις με έδρα τη Μεσσηνία, που έχουν μια νέα καινοτόμο ιδέα ή θέλουν να εφαρμόσουν βιώσιμες πρακτικές.

Το πρόγραμμα Ενίσχυσης της Κοινωνικής Καινοτομίας στην Ελληνική Περιφέρεια, υλοποιείται από το Impact Hub Athens με την υποστήριξη του Ιδρύματος Google.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages