Πελοπόννησος: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πελοπόννησος: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Πελοπόννησος: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Share This

 


Αυξημένα μέτρα τροχαίας σ’ όλη την επικράτεια θα ισχύσουν με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Θα υπάρξει και απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους, άνω των 3,5 τόνων, κατά τον εορτασμό.

Την Παρασκευή, 27 του μήνα, απ’ τις 4 το απόγευμα έως και τις 10 το βράδυ και το Σάββατο, 28 του μήνα, απ’ τις 8 το πρωί, έως τη μία το μεσημέρι, για το ρεύμα εξόδου, στον αυτοκινητόδρομο Α7 (Κεντρική Πελοπόννησος) και πιο συγκεκριμένα, απ’ τον ΑΚ Κορίνθου έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της Σπάρτης (περιμετρική Καλαμάτας), στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Επίσης, στον δρόμο Α71 (Λεύκτρο – Σπάρτη) απ’ το ΑΚ Λεύκτρου έως τον ΑΚ Σπάρτης, στην κατεύθυνση προς Σπάρτη.

Την Κυριακή, 29 του μήνα, απ’ τις 4 το απόγευμα, έως τις 11 το βράδυ, στο ρεύμα εισόδου, στον δρόμο Α7 (Κεντρική Πελοπόννησος), απ’ τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της Σπάρτης έως τον ΑΚ Κορίνθου, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, αλλά και στον δρόμο Α71 (Λεύκτρο – Σπάρτη), απ’ τον ΑΚ Σπάρτης έως τον ΑΚ Λεύκτρου, στην κατεύθυνση προς Λεύκτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages