Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής Λογαριασμών της ΔΕΥΑ Καλαμάτας στις Δημοτικές Ενότητες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής Λογαριασμών της ΔΕΥΑ Καλαμάτας στις Δημοτικές Ενότητες

Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής Λογαριασμών της ΔΕΥΑ Καλαμάτας στις Δημοτικές Ενότητες

Share This

 


Η ΔΕΥΑ Καλαμάτας προμηθεύτηκε και τοποθέτησε τρία νέα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής Λογαριασμών σε Άρι και Αρφαρά για την εξυπηρέτηση των οικείων Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και στην Δημοτική Κοινότητα Βέργας.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογα μηχανήματα διαθέτει η ΔΕΥΑ Καλαμάτας εδώ και δυο χρόνια περίπου στο Ιστορικό Δημαρχείο στο κέντρο της πόλης, στη Δ.Ε. Θουρίας και στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ στο Τμήμα Εκμετάλλευσης.

Σκοπός της τοποθέτησης των αυτόματων μηχανημάτων είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να επισκέπτονται τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης για να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς ύδρευσης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, η έως σήμερα αποδοχή των αυτόματων μηχανημάτων για την πληρωμή λογαριασμών από τον κόσμο είναι μεγάλη και για το λόγο αυτό επεκτάθηκε το εν λόγω δίκτυο προκειμένου να καλύπτει γεωγραφικά όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages