Μελέτη φωτισμού για την ανάδειξη της ανατολικής πλευράς της Σφακτηρίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μελέτη φωτισμού  για την ανάδειξη της ανατολικής πλευράς της Σφακτηρίας

Μελέτη φωτισμού για την ανάδειξη της ανατολικής πλευράς της Σφακτηρίας

Share This


 Μελέτη φωτισμού ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας θα χρηματοδοτήσει η ΤΕΜΕΣ, κάνοντάς τη δωρεά προς το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ δόθηκε και η σχετική έγκριση από το υπουργείο Πολιτισμού.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, στο αντικείμενο της μελέτης περιλαμβάνεται:

-Οριστική μελέτη (αποτύπωση – εκτίμηση υφιστάμενης κατάστασης, δημιουργία τρισδιάστατου μοντέλου, προσομοίωση του φωτισμού – φωτομετρική απεικόνιση, σχέδια, τεχνική περιγραφή)

-Μελέτη εφαρμογής (αναλυτικά σχέδια, αναλυτική τεχνική περιγραφή, πίνακας όλων των φωτιστικών σωμάτων μετά των απαιτούμενων στοιχείων, λεπτομέρειες για την υλοποίηση της μελέτης).

Η μελέτη θα εκπονηθεί σύμφωνα με τις σχετικές προδιαγραφές της νομοθεσίας για κάθε κατηγορία μελετών και με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας του υπουργείου Πολιτισμού.

Ο έλεγχος, η έγκριση και η παραλαβή της μελέτης θα γίνει από τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού, έπειτα από γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages