Με αισιοδοξία για την πορεία της Καλαμάτας οι ευχές του δημάρχου για το Πάσχα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Με αισιοδοξία για την πορεία της Καλαμάτας οι ευχές του δημάρχου για το Πάσχα

Με αισιοδοξία για την πορεία της Καλαμάτας οι ευχές του δημάρχου για το Πάσχα

Share This


 Ο Δήμος Καλαμάτας, μέσα από τη συμμετοχή του στην Αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ευρώπης μέχρι το 2030, κινείται στη σωστή κατεύθυνση για την ανάπτυξή του, τονίζει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, στις ευχές του για το Πάσχα…

Οι ευχές του δημάρχου έχουν ως εξής: 

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Ο Δήμος Καλαμάτας με σταθερά και τολμηρά βήματα προοδεύει και εξελίσσεται, ατενίζοντας το μέλλον και τις προκλήσεις που αυτό επιφυλάσσει με αισιοδοξία.

Η συμμετοχή της πόλης μας στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ευρώπης έως το 2030, η πιστοποίηση του Κλιματικού μας Συμβολαίου πριν λίγες εβδομάδες, επιβεβαιώνει ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

Στόχοι που υπηρετούν την ανάπτυξη του Δήμου μας. Που θωρακίζουν τις υποδομές μας. Που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Από τα βάθη της καρδιά μου, εύχομαι σε όλους, το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως να αποτελεί φάρο ελπίδας, αγάπης, αλληλεγγύης και οδηγό για ένα καλύτερο αύριο!

Με πίστη και αισιοδοξία, σας εύχομαι υγεία, προσωπική, οικογενειακή προκοπή και ευτυχία!

Χρόνια Πολλά!

Καλή Ανάσταση!

Ευτυχισμένη Λαμπρή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages