Την χρήση της αίθουσας «Παν. Φωτέας» ζητά η Αντ. Μπούζα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Την χρήση της αίθουσας «Παν. Φωτέας»  ζητά η Αντ. Μπούζα

Την χρήση της αίθουσας «Παν. Φωτέας» ζητά η Αντ. Μπούζα

Share This


 Επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο απέστειλε η περιφερειακή σύμβουλος και υπεύθυνη Μεσσηνίας της παράταξης «Νέας Πελοποννήσου» Αντωνία Μπούζα, με την οποία ζητεί να παραχωρεί μία φορά το μήνα ή όποτε άλλοτε ζητηθεί η αίθουσα Παναγιώτης Φωτέας ή η αίθουσα Αλέξανδρος Κουμουνδούρος, για τις ανάγκες της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» , ώστε να ξεδιπλώνεται το αντιπολιτευτικό  έργο.

Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ: Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας  κ. Ευστάθιο Αναστασόπουλο

Στην παρούσα αυτοδιοικητική θητεία, παραδόξως για αυτοδιοικητικό θεσμό και χωρίς θεσμική νομιμοποίηση, έχουν αποκλειστεί παρατύπως, οι εκπρόσωποι των 120.000 Πελοποννησίων πολιτών, δηλ. η μείζονα Αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου, από σοβαρές και επείγουσες συσκέψεις – ενημερώσεις και λοιπές δράσεις για ζητήματα, έκτακτα ή μη, που αφορούν την ευθύνη όλων, μας από τη θέση που μας έταξαν οι πολίτες .

Επειδή οι αιτιάσεις μας περί αυταρχισμού, υπερβολών, σπατάλης, ολιγωριών και έλλειψης νοικοκυρέματος, είναι απόλυτα ισχυρές, με στοιχεία και δεν μπορούν να διαψευστούν, επιλέγεται η τακτική του «κουκουλώματος» και διενέργειας δράσεων- ενημερώσεων κλπ, μόνο με την παρουσία όσων αποδεδειγμένα επευφημούν και εκθειάζουν, ίσως λόγω έλλειψης απόλυτης γνώσης των γεγονότων, την παρούσα Περιφερειακή Αρχή.

Επειδή η εμπεδωμένη Δημοκρατία στην πατρίδα μας δεν μπορεί να ερμηνεύεται κατά το πώς μας βολεύει και επειδή συσσωρεύονται προβλήματα στον τόπο που επιβαρύνουν την κοινωνία, από την τρόπο χειρισμού καίριων ζητημάτων  από την παρούσα Περιφερειακή Αρχή, που κινείται μόνο επικοινωνιακά, η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου, με τη βαρύτητα της ευθύνης  της απέναντι στους   120.000 Πελοποννησίους που πείστηκαν από την αυτοδιοικητική μας πρόταση, έκλεισαν τα αυτιά τους στην καλοπληρωμένη προπαγάνδα λάσπης και στήριξαν έντιμους αυτοδιοικητικούς, με μετρήσιμο και απτό έργο, ζητά  εκτός της ενημέρωσης για τα προφανή πχ συσκέψεις κλπ δράσεις και την παραχώρηση μία φορά το μήνα ή όποτε άλλοτε ζητηθεί της αίθουσας Παναγιώτης Φωτέας ή της αίθουσας Αλέξανδρος Κουμουνδούρος, για τις ανάγκες της ξεδίπλωσης του αντιπολιτευτικού μας έργου, ως ορίζει ο Νόμος Καλλικράτης.

Παρακαλώ όπως ορίσετε εσείς τη νόμιμη διαδικασία προκειμένου να μην διαταραχθεί και το δικό σας έργο στο πλαίσιο των καθηκόντων σας. Αναμένω έγγραφη απάντησή σας.

Μετά τιμής

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages