Ασφαλτόστρωση υφιστάμενου αγροτικού δρόμου Μυρτοποταμιά – 3η Επαρχιακή Οδός στην Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ασφαλτόστρωση υφιστάμενου αγροτικού δρόμου Μυρτοποταμιά – 3η Επαρχιακή Οδός στην Μεσσήνη

Ασφαλτόστρωση υφιστάμενου αγροτικού δρόμου Μυρτοποταμιά – 3η Επαρχιακή Οδός στην Μεσσήνη

Share This


 
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την υλοποίηση του σημαντικού έργου «Ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου Μυρτοποταμιά – 3η Επαρχιακή Οδός».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου ο οποίος χωροθετείται βόρεια του οικισμού της Μυρτοποταμιάς και νότια της Δημοτικής Κοινότητας Πολυλόφου. Θα γίνουν εργασίες σε μήκος 3 χλμ. και θα κατασκευαστούν απαραίτητα συνοδά έργα όπως επενδεδυμένη τάφρος, ιρλανδικές διαβάσεις και τεχνικά έργα απορροής υδάτων.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» με 592.000 ευρώ.

Μάλιστα, αυτοψία στο έργο πραγματοποίησαν τη Μεγάλη Τρίτη ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κοντοθανάσης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

«Η ασφαλτόστρωση θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους μιας ευρύτερης περιοχής αλλά και τους επισκέπτες. Επομένως, θα βελτιωθεί η προσβασιμότητα των αγροτών μας προς τις καλλιέργειές τους και θα επιτευχθεί η διασύνδεση της 3ης Ε.Ο. με τους οικισμούς που βρίσκονται στο νότιο τμήμα του Δήμου και την παραλιακή ζώνη. Συνεπώς, επιτελείται ο αρχικός μας στόχος που είναι διττός: αφενός, εξυπηρετούνται οι κάτοικοι με την προσβασιμότητα στην καθημερινή τους εργασία και, αφετέρου, προσφέρεται περαιτέρω ανάπτυξη προς τη νότια πλευρά», σημείωσε ο κ. Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages