Ένταξη με 1 εκ ευρώ στο ΠΠΑ 2021 – 2025 έργα ανάπλασης στον Δήμο Δυτικής Μάνης - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Ένταξη με 1 εκ ευρώ στο ΠΠΑ 2021 – 2025 έργα ανάπλασης στον Δήμο Δυτικής Μάνης

Ένταξη με 1 εκ ευρώ στο ΠΠΑ 2021 – 2025 έργα ανάπλασης στον Δήμο Δυτικής Μάνης

Share This


 Την ένταξη των έργων ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων ιστορικών οικισμών του Δήμου Δυτικής Μάνης στο ΠΠΑ 2021-2025 της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης) υπέγραψε σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Τα εν λόγω έργα εντάσσονται στον άξονα προτεραιότητας “πράσινες πόλεις (αστικές αναπλάσεις, εκσυγχρονισμός στόλου αστικών μεταφορών κλπ)” με τη συνολική χρηματοδότηση να ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ.

Ειδικότερα, με την απόφαση του περιφερειάρχη Π. Νίκα εντάχθηκαν στο ΠΠΑ 2021 – 2025 οι αναπλάσεις α) του χώρου γύρω από τον ναό Ευαγγελιστρίας, στον οικισμό Ανατολικό, της κοινότητας Κέντρου, β) κεντρικών τμημάτων οδών στην κοινότητα Κάμπου, γ) της κεντρικής οδού στον οικισμό Κέντρο, της κοινότητας Κέντρου, δ) του χώρου γύρω από τον ναό του Αγίου Βασιλείου στον οικισμό Οροβά, της κοινότητας Κάμπου και ε) του χώρου γύρω από τον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κοινότητα Σταυροπηγίου.

Οι εργασίες αφορούν σε αποξηλώσεις, εκ νέου δαπεδόστρωση και ηλεκτροφωτισμό.

Η δημοπράτηση του πιο πάνω έργου αναμένεται άμεσα, έτσι ώστε να υπάρχει εγκατεστημένος εργολάβος μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, σημείωσε σχετικά ο περφερειάρχης Π. Νίκας.

Την απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα μπορείτε να δείτε εδώ:

ΑΠΟΦΑΣΗ 93Β47Λ1-ΕΡ6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages