ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΙΧ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΙΧ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΙΧ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπής οχημάτων και απόπειρας, καθώς και μία (1) περίπτωση κλοπής από όχημα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ενώ συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 39 και 54 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, προχθές (15.3.2014) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, οι ανωτέρω, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δίκυκλο όχημα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Μετά από αστυνομική έρευνα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα τον 39χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ χθες (16.3.2014) το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Μεσσηνίας, συνέλαβαν τον 54χρονο εντός των ορίων του αυτοφώρου. Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε επιπλέον ότι, είχαν συμμετοχή και στις εξής περιπτώσεις κλοπών οχημάτων και κλοπής από όχημα:
  • Προχθές (15.3.2014) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέρρηξαν όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα.
  • Προχθές (15.3.2014) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσαν δίκυκλο όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε εγκαταλειμμένο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
  • Tην (13.3.2014) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας,  αφαίρεσαν δίκυκλο όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε εγκαταλειμμένο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, o οποίος του παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας. Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages