ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων στους δρόμους της Περιφέρειας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων στους δρόμους της Περιφέρειας

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων στους δρόμους της Περιφέρειας

Share This


 Σε λειτουργία τίθενται τις επόμενες ημέρες 5 από τις ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων (VMS) οδικής κυκλοφορίας που εγκαθιστά στο οδικό της δίκτυο η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι πιο πάνω πέντε ηλεκτρονικές πινακίδες έχουν τοποθετηθεί στην Αργολίδα και στην Κορινθία, σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων, ενώ συνεχίζεται με καλούς ρυθμούς η σχετική εργολαβία -που αφορά στην τοποθέτηση συνολικά 25 ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS) οδικής κυκλοφορίας σε κομβικά σημεία στο οδικό δίκτυο και των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, από 5 σε κάθε Π.Ε.

Οι πινακίδες προορίζονται να ενημερώνουν τους οδηγούς με μηνύματα πολιτικής προστασίας, κατάστασης του οδικού δικτύου, αλλά και να ενημερώνουν για σημαντικές κοινωνικές, πολιτιστικές, αθλητικές διοργανώσεις είτε της Περιφέρειας είτε άλλου φορέα.

Να σημειωθεί ότι ήδη στην Καλαμάτα έχει εγκατασταθεί η βάση, στο δρόμο Μάνης, και αναμένεται να τοποθετηθεί και η ηλεκτρονική πινακίδα. Συνολικά στη Μεσσηνία θα τοποθετηθούν 5 ηλεκτρονικές πινακίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages