Να ανοίξουν τα διόδια από τη Μεγαλόπολη και κάτω ζητά ο Θ. Πετράκος, - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Να ανοίξουν τα διόδια από τη Μεγαλόπολη και κάτω ζητά ο Θ. Πετράκος,

Να ανοίξουν τα διόδια από τη Μεγαλόπολη και κάτω ζητά ο Θ. Πετράκος,

Share This
Να σταματήσει η λειτουργία των σταθμών διοδίων από τη Μεγαλόπολη έως και την Καλαμάτα, μέχρι να επισκευασθεί και να παραδοθεί πάλι στην κυκλοφορία η παλιά εθνική οδός, ζητά από τους υπουργούς Μεταφορών και Εσωτερικών με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος.
 
Διακοπή κυκλοφορίας
Στην ερώτησή του, ο κ. Πετράκος σημειώνει ότι από την Παρασκευή 28/2/2014 έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων  στην παλιά εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας κοντά στο Δερβένι, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας.
Μάλιστα, αναφέρεται σε απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας με την οποία διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων μετά το Δερβένι μέχρι τα όρια με το Νομό Μεσσηνίας και στο ρεύμα της οδού προς Καλαμάτα (λόγω καθίζησης και υποχώρησης του ασφαλτοτάπητα).
 
Πρέπει να υπάρχει δρόμος χωρίς διόδια
«Σύμφωνα με το νόμο πρέπει να υπάρχει εναλλακτικός ανοικτός δρόμος χωρίς διόδια, ώστε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε περιοχή. Αφού ο δρόμος της παλαιάς εθνικής οδού είναι κλειστός, δεν πρέπει να λειτουργούν τα διόδια των σταθμών από Μεγαλόπολη μέχρι και Καλαμάτα και αντίστροφα. Κάτι τέτοιο, όμως, δε συμβαίνει. Επίσης, λόγω μη συντήρησης του παλαιού οδικού δικτύου, αυτό βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και καθιστά σχεδόν αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων και είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών», σημειώνει ο κ. Πετράκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages