Υποψήφιοι δήμαρχοι …άδεια πουκάμισα χωρίς συμβούλους! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Υποψήφιοι δήμαρχοι …άδεια πουκάμισα χωρίς συμβούλους!

Υποψήφιοι δήμαρχοι …άδεια πουκάμισα χωρίς συμβούλους!

Share This
Μέχρι σήμερα έχουμε μετρήσει  αρκετούς  υποψηφίους δημάρχους οι οποίοι σκέφτονται να διεκδικήσουν τη διοίκηση  δήμων της Μεσσηνίας.
 Σχεδόν όλοι, δηλώνουν έτοιμοι και, προετοιμάζονται να παρουσιάσουν τους υποψηφίους και το πρόγραμμα τους.
Αν και είναι νωρίς για ονόματα, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατάρτισης αξιοπρεπούς ψηφοδελτίου ...είναι και πολύ μεγάλο, περίπου 150 άτομα.
 Ψηφοδελτίου, εννοείται, ικανού να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη και όχι ψηφοδελτίου με τους γειτόνους, τους συμπεθέρους και τους παιδικούς φίλους!
Πολλοί δημότες οι οποίοι έχουν τις ικανότητες και θα μπορούσαν να βοηθήσουν δεν επιθυμούν να μπλέξουν με τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Κάποιοι άλλοι έχουν απογοητευτεί από τη μεταχείριση τους σε προηγούμενες εκλογές και άλλοι θεωρούν ότι με το ασφυκτικό νομοθετικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί δεν υπάρχουν δυνατότητες για πραγματική προσφορά στoν δήμο  παρά διαχείριση της οικονομικής μιζέριας!
Ακόμα οι νέοι οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν άλλον αέρα στα δημοτικά μας πράγματα αδιαφορούν για ό,τι δημοτικό.
 Οι ίντριγκες, η πόλωση, το σκηνικό που στήνεται σε κάθε δήμο, η συζήτηση για ό,τι άλλο εκτός από τα τοπικά προβλήματα, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, η αναζήτηση από τους "αναμάρτητους" στο χρονοντούλαπο "παλιών αμαρτιών" των υποψηφίων για να τους πλήξουν και να κρυφτεί η αδυναμία κατάθεσης βιώσιμων προτάσεων, κάνουν πολλούς να κρατούν αποστάσεις και να μην επιθυμούν την ουσιαστική τους εμπλοκή!
 Υπάρχει μόνο μια κατηγορία διαθέσιμη να βάλει το όνομα της, οι "παλιές καραβάνες" ! 
Καίγονται από την επιθυμία να συμμετάσχουν, αλλά περιμένουν στη γωνία, συσκέπτονται σε καφενεία  και περιμένουν να δουν προς τα που θα γείρει η πλάστιγγα, ώστε να πλασαριστούν οι ίδιοι ή κοντινά τους πρόσωπα στο συνδυασμό με αντάλλαγμα  πολιτικές "καρέκλες
Το σίγουρο είναι ότι η κλεψύδρα έχει γυρίσει!
Σύντομα θα κλείσουν με το ένα ή τον άλλο τρόπο τα ψηφοδέλτια και τότε μη φανεί περίεργο, αλλά κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι θα επιχειρήσουν ηρωική έξοδο από την κούρσα, λίγο πριν την τελευταία στροφή! newsmessinia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages