Καλαμάτα: Επανεκλογή Αθανάσιου Βασιλόπουλου στο Δήμο με ποσοστό 59,38%-ΦΩΤΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα: Επανεκλογή Αθανάσιου Βασιλόπουλου στο Δήμο με ποσοστό 59,38%-ΦΩΤΟ

Καλαμάτα: Επανεκλογή Αθανάσιου Βασιλόπουλου στο Δήμο με ποσοστό 59,38%-ΦΩΤΟ

Share This

 


«Η νέα αυτοδιοικητική περίοδος ξεκινάει από αύριο», δήλωσε ο εκ νέου δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» που συγκεντρώνει το 59,38% από την πρώτη Κυριακή και που αποτελεί ρεκόρ.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι «Δεν θα προδώσει την απίστευτη αγάπη που του έδειξαν οι δημότες της Καλαμάτας».

Στο εκλογικό του κέντρο τον περίμενε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να τον συγχαρούν

 Συγκέντρωσε πάνω από 59%!
Θριαμβευτική νίκη καταγράφει ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος σε όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Καλαμάτας. Με ενσωμάτωση μέχρι αυτή την ώρα(00.05) στο 66,44% των εκλογικών τμημάτων-έχουν δώσει επίσημα αποτελέσματα 99 στα 149 εκλογικά τμήματα-το ποσοστό Βασιλόπουλου και του συνδυασμού του “Δημιουργική Πρωτοβουλία” αγγίζει το 60%, (59,44%) ένας πραγματικός θρίαμβος που τον φέρνει νικητή των αυτοδιοικητικών εκλογών από την πρώτη Κυριακή, έναντι του Βασίλη Τζαμουράνη, και ανανεώνει τη θητεία του.

Πανηγυρισμοί νίκης-Πλήθος κόσμου στο εκλογικό κέντρο Βασιλόπουλου

Στο εκλογικό κέντρο του Θανάση Βασιλόπουλου από νωρίς κατέφθασε κόσμος που πανηγύριζε τη νίκη του Δημάρχου. Ηχηρό παρών έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στην ευχαριστήρια ομιλία του ο Δήμαρχος Καλαμάτας ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό για τη συνδρομή του καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος, όποτε χρειάστηκε, ο πρώην πρωθυπουργός “άνοιγε πόρτες”. Ο Δήμαρχος σε κλίμα πανηγυρικό και συγκίνησης ευχαρίστησε για τη νίκη τον κόσμο που έκανε ακόμα μια φορά “επιλογή εμπιστοσύνης” και τον τίμησε με την ψήφο του, ορίζοντάς τον εκ νέου Δήμαρχο, για την επόμενη πενταετία. “Είμαστε πολύ περισσότεροι”, είπε χαρακτηριστικά.  Ευχαρίστησε συγκινημένος και την οικογένειά του, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη σύζυγό του Εύη Παπαγεωργίου, την οποία χαρακτήρισε ως “την καλύτερη campaing manager”. Ευχαρίστησε από καρδιάς και τους 275 υποψήφιους συμβούλους του, και δήλωσε πως ουσιαστικά “η νέα αυτοδιοικητική θητεία ξεκινάει από αύριο, η δουλειά αρχίζει από αύριο”. 

VASILOP1999image00002

VASILOP1999image00003

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages