Ο προεκλογικός αγώνας του Μ. Μάκαρη και του «Δικτύου» για την Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο προεκλογικός αγώνας του Μ. Μάκαρη και του «Δικτύου» για την Καλαμάτα

Ο προεκλογικός αγώνας του Μ. Μάκαρη και του «Δικτύου» για την Καλαμάτα

Share This
Ξεκινάει και επίσημαΠέμπτη, η προεκλογική μάχη για το Δήμο Καλαμάτας, με την πανηγυρική, όπως αναμένεται να είναι, εκλογή του καρδιολόγου Μανώλη Μάκαρη ως υποψηφίου δημάρχου με το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών»… Στις 8.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «REX», η συνέλευση των μελών και φίλων του «Δικτύου» αναμένεται να υπερψηφίσει την εισήγηση τη συντονιστικής επιτροπής του «Δικτύου», για την υποψηφιότητα του Μανώλη Μάκαρη και το πλαίσιο προεκλογικής διακήρυξης. Όπως λένε στο «Δίκτυο», με την αυριανή διαδικασία εγκαινιάζεται και η έναρξη του προεκλογικού αγώνα.
Τον Μανώλη Μάκαρη, πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών της Μεσσηνίας, ο οποίος προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία αλλά έχει αντιταχθεί στα μνημονιακά μέτρα, στηρίζουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Μεσσηνίας αλλά και οι Οικολόγοι Πράσινοι Μεσσηνίας. Την υποψηφιότητά τους για το Δήμο Καλαμάτας έχουν ανακοινώσει η «Λαϊκή Συσπείρωση», που στηρίζεται από το ΚΚΕ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Κουφαλάκο και η «Ελληνική Δράση για το Δήμο Καλαμάτας», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Δημητρούλια, ενώ χθες ανακοινώθηκε η κάθοδος στις εκλογές της «Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών», με πιθανό υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Αντωνόπουλο. Ο Παναγιώτης Νίκας θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του τις επόμενες ημέρες, ενώ την πρόθεσή του να κατέβει στις εκλογές ως επικεφαλής ψηφοδελτίου έχει δημοσιοποιήσει και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θόδωρος Μπρεδήμα.
kalamatajournal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages