Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Προσεχώς τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Προσεχώς τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Προσεχώς τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ

Share This

 


Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τα voucher των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ.

Μπαίνει τέλος στην αναμονή χιλιάδων πολιτών που έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, το αργότερο έως τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, θα έχουν αναρτηθεί τα οριστικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των αιτούντων ανά Περιφέρεια/Περιφερειακή Ενότητα, καταρτίζονται μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων και αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του αιτούντα, του ωφελούμενου παιδιού, καθώς και τον αριθμό του voucher. Παράλληλα από το Πληροφοριακό Σύστημα θα δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης του voucher.

Η ΕΕΤΑΑ, ενημερώνει όλους τους αιτούντες, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων των αποτελεσμάτων (προσωρινών και οριστικών) στην ιστοσελίδα της, για το αποτέλεσμα της αίτησής τους. Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages