Τατούλης για Πτωχό: Συνεχώς παίρνει τηλέφωνα μέλη της παράταξής μας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τατούλης για Πτωχό: Συνεχώς παίρνει τηλέφωνα μέλη της παράταξής μας

Τατούλης για Πτωχό: Συνεχώς παίρνει τηλέφωνα μέλη της παράταξής μας

Share This

 


Να καταδικάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τις ενέργειες του υποψήφιου περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχού, ζήτησε στη σημερινή συνεδρίαση του Σώματος ο Πέτρος Τατούλης, τονίζοντας ότι ο νέος υποψήφιος περιφερειάρχης “συνεχώς παίρνει τηλέφωνα μέλη της παράταξής μας, εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους και ενοχλώντας τους προσπαθεί να τους κάνει υποψηφίους του”. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, σημείωσε σχετικά ότι “εγώ δεν πρόκειται να απαντήσω ποτέ ούτε να αντιπαρατεθώ με κανέναν. Όταν είπα ουδετερότητα αυτή θα είναι απόλυτη”…

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε “αλγεινό θέμα” και “τοξική” την τακτική του συνυποψηφίου του, Δημήτρη Πτωχού, να παίρνει τηλέφωνα τα μέλη της παράταξής του και επίσης τόνισε: “Έχουμε πει και το έχει πει ο κ. περιφερειάρχης ότι η κομματικοποίηση είναι ένα τραγικό ολίσθημα, το οποίο θα οδηγήσει τη αυτοδιοίκηση και τους πολίτες σε μια λογική πλήρους αποδόμησης του πολιτικού ρόλου και του χαρακτήρα της. Ζητώ την άποψη όλων των αυτοδιοικητικών τόσα χρόνια από όλες τις παρατάξεις, λέγοντας ξεκάθαρα το Περιφερειακό Συμβούλιο ότι καταδικάζει τέτοιες πρακτικές και ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με το καινούργιο και είναι τόσο παλιό όσο παλιές είναι και οι συνήθειες κάποιων δορυφόρων, που νομίζουν ότι μπορούν να ηγηθούν της προσπάθειας που κάνουν οι Πελοποννήσιοι συμπολίτες μας”.

Ο περιφερειάρχης κ. Νίκας σχετικά ανέφερε ότι “εγώ δεν εμπλέκομαι στις αντιπαραθέσεις, δεν εμπλέκομαι σε θέματα απαντήσεων σε καταγγελίες, δεν μου πέφτει και λόγος σε τελευταία ανάλυση -και εγώ για τον εαυτό μου έχω να πω πολύ περισσότερα, ενδεχομένως, όχι που τα έκανα εγώ, που με αφορούν”.

Μάλιστα ο περιφερειάρχης επέμεινε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει και να αντιπαρατεθεί με κανέναν, επισημαίνοντας ότι “όποιος συνάδελφος από την πλειοψηφία θέλει απαντήσει σε θέματα πολιτικής φύσεως να το κάνει”.

Εκείνος λοιπόν που απάντησε στον Πέτρο Τατούλη ήταν ο αντιπεριφερειάρχης, Στάθης Αναστασόπουλος, που σημείωσε ότι δεν μπορεί να στερήσει κάποιος από κάποιον άλλον να παίρνει τηλέφωνο για να μιλήσει με αυτούς που επιθυμεί. Επιπλέον αναφερόμενος στον Δημήτρη Πτωχό είπε ότι είναι χαμηλών τόνων και δεν έχει θίξει κανέναν.

Στ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages