ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΩΝΗ.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΩΝΗ..

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΩΝΗ..

Share This
Τη στήριξή τους προς τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη, διατυπώνουν σε γραπτό κείμενο που συνυπογράφουν 100 δημότες του Δήμου Μεσσήνης.Το κείμενο στήριξης του Γ. Τσώνη, για το Δήμο Μεσσήνης, έχει ως εξής:
«Γνωρίζοντας την πολυετή αυτοδιοικητική δραστηριότητα του Γιώργου Τσώνη, την εμπειρία του και τη και τη γνώση του για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου Μεσσήνης, καθώς και την αστείρευτη αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει, είμαστε πεπεισμένοι ότι η υποψηφιότητά του αποτελεί την άριστη λύση για την περιοχή μας. Την αντίληψή μας αυτή, ενισχύουν ο χαρακτήρας, η εργατικότητα και η πετυχημένη επαγγελματική δραστηριότητά του.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αυτοδιοικητική κίνηση που θα ηγηθεί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Π. Τσώνης, ως Δημοτική Αρχή :
 Θα κινητοποιήσει τις παραγωγικές, επιστημονικές και επιχειρηματικές δυνάμεις στη διεκδίκηση των αναπτυξιακών στόχων και θα δώσει απαντήσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.
 Θα επενδύει στο μέλλον του τόπου, που θα είναι η αγροτική παραγωγή ο φυσικός πλούτος (με τις καταγάλανες θάλασσες και τις ορεινές περιοχές), η μεγάλη πολιτιστική, ιστορική και αρχαιολογική κληρονομιά μας (Αρχαία Μεσσήνη, Ανδρούσα, Ι. Ναός Σαμαρίνας κ.τ.λ.).
 Με ρεαλισμό αλλά και όραμα θα προσεγγίσει τα τοπικά προβλήματα και θα εκπονήσει προτάσεις και λύσεις που θα αποτελούν προϊόν της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής και συναίνεσης.
 Θα οδηγήσει τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης, σε ένα κοινό αγώνα για το Δήμο Μεσσήνης. Χωρίς περιχαρακώσεις, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς και εσωστρέφειες.
 Θα διεκδικήσει αγωνιστικά τη λύση των προβλημάτων του τόπου μας, προσβλέποντας στην ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία των πολιτών.
 Θα διαχειριστεί με διαφάνεια και αίσθημα ευθύνης τα θέματα του Δήμου.
 Θα φέρει κοντά τους νέους ανθρώπους και θα τους δώσει λόγο. Για ένα Δήμο ανθρώπινο, δημιουργικό και συμμετοχικό.
 Θα θέσει σε προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη, στηρίζοντας και επεκτείνοντας τις κοινωνικές δομές πρόνοιας, τον εθελοντισμό και τις συλλογικές δράσεις.
 Θα είναι αλληλέγγυος στους πολίτες που δοκιμάζονται από την κρίση.
Πέραν αυτών, όμως, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, διαθέτει την ικανότητα, την γνώση και το όραμα να δοθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις στα θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου Μεσσήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages