Ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Share This

 


Ευχαριστίες για την πολύτιμη και αδιάκοπη στήριξη του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εκφράζει με επιστολή του ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού, Κώστας Γαννόπουλος.

Τονίζεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας συνεργάζεται και θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση, βοηθώντας και στηρίζοντας το έργο «του Χαμόγελου του Παιδιού» .

Στην επιστολή του ο κ. Γιαννόπουλος, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με αφορμή την έναρξη του νέου έτους και για μια ακόμη χρονιά θελήσαμε να αποτυπώσουμε όλα όσα μαζί καταφέραμε μαζί το 2021 για τα παιδιά που εκπροσωπούμε. Όλα όσα καταφέραμε χάρη στη δική σας πολύτιμη συμμετοχή. Όλα τα παιδικά χαμόγελα που επέστρεψαν σε προσωπάκια που δοκιμάστηκαν. Όλες τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίστηκαν χάρη στη δική σας αμεσότητα και παρέμβαση. Τη φροντίδα, το νοιάξιμο, την αφοσίωση στις ανάγκες των παιδιών μας, την αγάπη και θαλπωρή που με κάθε σας προσφορά εξασφαλίσατε στα παιδιά. Στα παιδιά, που έγιναν και δικά σας παιδιά και που χάρη σε εσάς έφτασαν στο σήμερα και μόνο μαζί με εσάς θα συνεχίσουν εξίσου σταθερά να βαδίζουν στο αύριο.

Για όλους εμάς στον οργανισμό η υποστήριξή σας είναι ανεκτίμητη μιας και μόνο μαζί με εσάς κάθε παιδί και οικογένεια θα έχει τη φροντίδα που της αξίζει με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπρέπεια.

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας για κάθε παιδί που ζει και μεγαλώνει στην Ελλάδα και ευχόμαστε να είστε πάντα δίπλα μας.

Μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που ζει στο όριο της φτώχειας, σε κάθε παιδί που υφίσταται οποιασδήποτε μορφή βίας. Θα είμαστε δίπλα σε όλα αυτά τα παιδιά και σε όλα τα άλλα, προλαμβάνοντας αυτά που μπορεί να τα θέσουν σε κίνδυνο. Θα παλεύουμε μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας …να είναι όλα τα παιδιά ίσα και χαμογελαστά, έχοντας απλόχερα όλα όσα τους αξίζουν.

26 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» … χωρίς εσένα δεν γίνεται”.

xamogeloepistoli

Δείτε ΕΔΩ τον απολογισμό έργου 2021 από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages