Λαμπρόπουλος σε Τσιάρα για τα προβλήματα σε Πρωτοδικείο και Εφετείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Λαμπρόπουλος σε Τσιάρα για τα προβλήματα σε Πρωτοδικείο και Εφετείο Καλαμάτας

Λαμπρόπουλος σε Τσιάρα για τα προβλήματα σε Πρωτοδικείο και Εφετείο Καλαμάτας

Share This

 


Τα προβλήματα που εντοπίζονται στο πρωτοδικείο και το εφετείο Καλαμάτας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα με τον βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλο. 

Ο Μεσσήνιος βουλευτής μετέφερε στον υπουργό την εικόνα της παρούσας κατάστασης και ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου για την επίλυση των θεμάτων που προκαλούν την αρρυθμία στο έργο της δικαιοσύνης στην περιοχή.

  

«Σήμερα, 17/2/2022, επισκέφθηκα το Υπουργείο Δικαιοσύνης και είχα συνάντηση με τον Υπουργό κ. Κώστα Τσιάρα, κατά την οποία συζητήσαμε για την εύρυθμη λειτουργία των Δικαστηρίων και την βελτίωση της ποιότητας και του χρόνου απονομής της Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, τον ενημέρωσα για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Πρωτοδικείο και το Εφετείο της Καλαμάτας και του ζήτησα την ικανοποίηση των αιτημάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, με την τοποθέτηση Αντιεισαγγελέων Πρωτοδικών, ενός Αντιεισαγγελέα Εφετών και Δικαστικών Υπαλλήλων.

Ο κ. Τσιάρας υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει τα αιτήματα, η επίλυση των οποίων, σε ό,τι αφορά τους Εισαγγελικούς Λειτουργούς, είναι αρμοδιότητας του Αρείου Πάγου.

Ευχαρίστησα τον Υπουργό κ. Τσιάρα για την εποικοδομητική συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή του.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages