Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης: Όλοι τώρα στον δρόμο του αγώνα! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης: Όλοι τώρα στον δρόμο του αγώνα!

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης: Όλοι τώρα στον δρόμο του αγώνα!

Share This

 


Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης χαιρετίζει τους δεκάδες αγρότες που συμμετείχαν στην σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Ε.Η.

Αυτοκινητοπομπή που ξεκίνησε από την Μεσσήνη έφτασε στην Δ.Ε.Η. Στην Καλαμάτα όπου κρεμάστηκε πανό και δώσαμε στον προϊστάμενο τα αιτήματα μας. Ήταν η πρώτη μάχη σε έναν μακρύ αγώνα που έχουμε μπροστά μας συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες να συσπειρωθούν γύρω από τον αγροτικό σύλλογο συγκεντρώνουμε τα αγροτικά μας μηχανήματα.

  • Σαββάτο 5-2-2022 το Δ.Σ. του συλλόγου συνεχίζει με περιοδεία και συγκέντρωση τρακτέρ στο σταθμό.
  • Κυριακή 6-2-2022 συνεχίζουμε περιοδείες και συγκέντρωση μηχανημάτων.
  • Δίνουμε δυναμικό ραντεβού την Δευτέρα 7-2-2022 στις 12 το μεσημέρι όπου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση. Με τα τρακτέρ μας στο δρόμο αποφασίζουμε για το μέλλον μας.

Ο αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Μεσσήνης καταγγέλλει τον αυταρχισμό και την καταστολή του κράτους που έστειλε τα ΜΑΤ να εμποδίσει τους συνάδελφους στην Νίκαια να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματα μας. Η τρομοκρατία δεν μας φοβίζει  αντίθετα μας αποδεικνύει ότι έχουμε δίκιο. Όλοι τώρα στον δρόμο του αγώνα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages