Σημαντικά έργα από τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» στο δήμο Πύλου-Νέστορος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σημαντικά έργα από τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» στο δήμο Πύλου-Νέστορος

Σημαντικά έργα από τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» στο δήμο Πύλου-Νέστορος

Share This

 


Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Θανάση Γιάνναρη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Τσώνης, τηνΤρίτη 15η Φεβρουαρίου 2022, στην Αθήνα για να συζητήσουν την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στα έργα όπως: η συντήρηση του Γυμνασίου – Λυκείου Πύλου & η διαμόρφωση αύλειου χώρου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου, η Μελέτη επέκτασης του Γυμνασίου – Λυκείου Πύλου, τον βαθμό εξέλιξης για την δημιουργία του νέου Σχολικού συγκροτήματος του Γυμνάσιού – Λυκείου Χώρας. Ταυτόχρονα αφορούσε και στην υπογραφή της σύμβασης μεταξύ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ», από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θανάση Γιάνναρη και της ανάδοχης εταιρίας του έργου «Μέτρον Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία», από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χρήστο Βασίλειο Θεοδώρου, για το έργο «Επισκευές στα κτίρια Γυμνασίου – Λυκείου Μεθώνης & Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας Πυλίας» συμβατικού αντικειμένου  476.220,33€.

Επιπλέον, θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η μεταστέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών στην επικράτεια του Δήμου μας για το οποίο άμεσα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας, σε δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ θερμά τον συντοπίτη μας Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Θανάση Γιάνναρη, τον Πρόεδρο του ΔΣ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Κατσίπο Τιμολέοντα και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον συνδημότη μας,  π. Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του στην ολοκλήρωση με επιτυχία όλων των αιτημάτων μας.

Προτεραιότητα μας είναι η νέα γενιά του τόπου μας και προς την κατεύθυνση αυτή στηρίζουμε έμπρακτα όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλου – Νέστορος, βελτιώνοντας τις υποδομές τους, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages