Χαρίτσης: «Η συνεχιζόμενη υποβάθμιση της ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας απειλεί την βιωσιμότητα των εγκατεστημένων επιχειρήσεων» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Χαρίτσης: «Η συνεχιζόμενη υποβάθμιση της ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας απειλεί την βιωσιμότητα των εγκατεστημένων επιχειρήσεων»

Χαρίτσης: «Η συνεχιζόμενη υποβάθμιση της ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας απειλεί την βιωσιμότητα των εγκατεστημένων επιχειρήσεων»

Share This

 


Για τις συνθήκες εγκατάλειψης που βιώνουν οι επιχειρηματίες των εγκατεστημένων επιχειρήσεων στην ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας, ενημερώθηκε ο Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης, κατά την διάρκεια σημερινής του επίσκεψης και ενημερωτικής συνάντησης που είχε με το προεδρείο των εγκατεστημένων επιχειρήσεων.

Οι επιχειρηματίες της ΒΙ.ΠΕ. μετέφεραν στον κ. Χαρίτση την απόγνωση για την συνεχιζόμενη υποβάθμιση και τις υπέρογκες  δαπάνες που καλούνται να πληρώσουν προς την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. εν μέσω οικονομικής κρίσης. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η ΒΙ.ΠΕ Καλαμάτας συνεχίζει να παραμένει μη οριοθετημένη και χωρίς περίφραξη, χωρίς διασύνδεση με το εθνικό οδικό δίκτυο, χωρίς κοινόχρηστο ρεύμα για ηλεκτροφωτισμό των κοινοχρήστων οδών, ενώ σοβαρές κακοτεχνίες στο αποστραγγιστικό δίκτυο όμβριων υδάτων δημιουργούν σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα που καθιστούν δυσχερή ή και αδύνατη την πρόσβαση στις επιχειρήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαρίτσης είχε καταθέσει αναλυτική κοινοβουλευτική ερώτηση στις 31/8/2021 σχετικά με την κατάσταση στη ΒΙΠΕ Καλαμάτας και τα αιτήματα των εγκατεστημένων επιχειρήσεων χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι σήμερα καμία ουσιαστική απάντηση από το αρμόδιο Υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages