ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...το αγροτικό μπλόκο Σουληναρίου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...το αγροτικό μπλόκο Σουληναρίου

ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...το αγροτικό μπλόκο Σουληναρίου

Share This


Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους έχουν προχωρήσει και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στη Μεσσηνία, ενισχύοντας το μπλόκο στο Σουληνάρι, στο δρόμο που συνδέει την Καλαμάτα με την Πύλο.

“Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους μας που κατεβήκαν με τα τρακτέρ  και τα αγροτικά τους μηχανήματα στην μεγάλη κινητοποίηση  στην   Καλαμάτα.

Συνεχίζουμε  πιο  δυναμικά  καλούμε  τους συναδέλφους μας    που κάθονται στα σπίτια τους να ενισχύσουν τα μπλόκα  Διεκδικούμε την επιβίωση μας ώστε να υπάρχουμε αύριο στα χωράφια μας  με τα δίκαια αιτήματα μας

Συνεχίζουμε  μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματα μας.    Απαντούμε  πιο  δυναμικά,  Στην σύσκεψη    που πραγματοποιήθηκε   στης  18  /2   στο μπλόκο   Σουληναριου  αποφασίστηκε   το    Σάββατο  19/2 ενίσχυση του μπλόκου  με  νέα  τρακτέρ, Κυριακή   20/2   συμβολικούς αποκλεισμούς  της   εθνικής  οδού  Καλαμάτας – Πύλου.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

ΖΗΤΑΜΕ

Μείωση του κόστους παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, επιδότηση των ζωοτροφών και των αγροεφοδίων, κατάργηση του ΦΠΑ στα μέσα και εφόδια.

Προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής (αρδευτικά, αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά  κ.ά.), καθώς και  αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100% από όλες τις ζημιογόνες αιτίες και χωρίς καθυστερήσεις.

Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης.

Μπλόκο Σουληναρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages