Κλασικός Αθλητισμός: Με επιτυχία οι αγώνες δρόμου 5 & 10 km εντός Σταδίου στη Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κλασικός Αθλητισμός: Με επιτυχία οι αγώνες δρόμου 5 & 10 km εντός Σταδίου στη Μεσσήνη

Κλασικός Αθλητισμός: Με επιτυχία οι αγώνες δρόμου 5 & 10 km εντός Σταδίου στη Μεσσήνη

Share This

 


Ο Δήμος Μεσσήνης, ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης (Σ.Α.Μ.) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (Σ.Δ.Υ.Μ.) διοργάνωσαν το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, αγώνες δρόμου εντός σταδίου5km & 10km και παράλληλο αγώνα 1000 m αγοριών/κοριτσιών.

Οι αγώνες είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθότι τα έσοδα των αγώνων θα δοθούν στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Mεσσήνης. Ιατρική υποστήριξη υπήρχε από τον γιατρό κο Μακρή και το ιατρικό κέντρο Διάπλαση.

Επιβεβαιώθηκε ακόμη μία φορά η  δίψα για αγωνιστική δράση, αλλά και την πεποίθηση πως νέα παιδιά έρχονται συνεχώς στο στίβο. Η ημερίδα έγινε σε 4 σειρές εκκίνησης ανάλογης δυναμικότητας και  οι κούρσες έγιναν με ηλεκτρονικήχρονομέτρηση.

Η διαφορετική και μοναδική εμπειρία ενός αγώνα 25 στροφών για τα 10km και 12,5 για τα 5 km εντός Σταδίου έχει «αγαπηθεί» από τους ερασιτέχνες δρομείς με αποτέλεσμα να καθιερώνονται αυτά του είδους event που απευθύνονται σε elite αλλά και ερασιτέχνες δρομείς.

Αρκετές και οι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών με καλές προσπάθειες και παρουσίες με σωματεία και εκτός Μεσσηνίας έδωσαν το παρών στην προπονητική ημερίδα, που διοργανώθηκε στο πρόσφατα ανακατασκευασμένο με νέο ελαστικό τάπητα Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages