Έναρξη μαθημάτων στο θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έναρξη μαθημάτων στο θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας

Έναρξη μαθημάτων στο θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας

Share This

 


Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας μετά από την αναγκαστική αναβολή των εργασιών του και των εβδομαδιαίων συναντήσεων των μελών του λόγω της πανδημίας, επαναδραστηριοποιείται με την ευχή να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι δημιουργικές αυτές συγκεντρώσεις.

Το Θεατρικό Εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες. Οι εγγραφές συνεχίζονται αρκεί όσοι προσέλθουν να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Το Θεατρικό εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας θα αναπτύξει  σειρά θεατρικών μαθημάτων και τελικά  θα ανεβάσει το έργο του Γιάννη Καλαβριανού “Γιοί και Κόρες” σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Υπεύθυνος φοίτησης είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕΚ Γιάννης Μαργαρίτης  με 35χρονη εμπειρία στην διδασκαλία στις σημαντικότερες δραματικές σχολές  Εθνικού Θεάτρου, Βεάκη, Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και Ωδείου Αθηνών.

Πρώτη συνάντηση για παλαιούς και νέους συνοδοιπόρους το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 12:00μ.μ.- 14:00μ.μ. στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Καλαμάτας.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ

Δημοσθένους 2, Καλαμάτα

Τηλέφωνο επικοινωνίας  27210 82616

*Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με επίδειξη πιστοποιητικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages