Καλαμάτα για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό μονόλογου επί σκηνής της Ε.Σ.Ε. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Καλαμάτα για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό μονόλογου επί σκηνής της Ε.Σ.Ε.

Καλαμάτα για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό μονόλογου επί σκηνής της Ε.Σ.Ε.

Share This

 


Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στην Καλαμάτα.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, ο Δήμος συνέστησε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Γιάννη Μαργαρίτη-Καλλιτεχνικό Διευθυντή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, Παύλο Κλάδη Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με α’ βραβείο στην κατηγορία παιδικού παραμυθιού και Αντωνία Παυλάκου – Πρόεδρο της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων .

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819.

Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση  https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages