ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ημερίδα για την καλλιέργεια του αβοκάντο στα Φιλιατρά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ημερίδα για την καλλιέργεια του αβοκάντο στα Φιλιατρά

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ημερίδα για την καλλιέργεια του αβοκάντο στα Φιλιατρά

Share This


 
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παραγωγοί της Μεσσηνίας την ημερίδα “Αβοκάντο – μια καλλιέργεια που διαρκώς επεκτείνεται» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 στο πάρκο Βλαχέρνας στα Φιλιατρά.

Δείτε το βίντεο:

Ο διευθυντής του Ιστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου Χανίων Δρ. Γιώργος Ψαρράς και η ερευνήτρια Δρ. Θηρεσία – Τερέζα Τζατζάνη παρουσιάσαν τα νέα δεδομένα σχετικά με την καλλιέργεια του αβοκάντο στην Ελλάδα, αναφερόμενοι και στο 5 ετές πειραματικό πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει παραγωγούς της Μεσσηνίας και υλοποιείται μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, με τη συμμετοχή των ΔΑΟΚ Λακωνίας, Μεσσηνίας και Τριφυλίας. Την ημερίδα συντόνισε ο διευθυντής της ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντώνης Παρασκευόπουλος.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα Πελοποννήσου, Στάθης Αναστασόπουλος, η διευθύντρια της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας Έφη Γεωργακοπούλου και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, Άγγελος Κοροβίλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages